Evidenční číslo: 13
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Voltýřov, Klučenice, Příbram
Cena: 2 800 000Kč
2 800 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásnou chatu o dispozici 3+1, která se nachází v malebné lokalitě Podskalí u Klučenic, jen 300 metrů od břehů Orlické přehrady. Chata stojí na pozemku o rozloze 442 m a samotná má užitnou plochu 22 m.

Pozemek a okolí: Na pozemku se nachází dřevěná kůlna, poskytující dostatek úložného prostoru pro vaše nářadí, sportovní vybavení nebo zahradní nábytek. Pro vaše pohodlí je k dispozici také vlastní studna s venkovní sprchou, což je ideální pro osvěžení během teplých letních dnů nebo po dni stráveném u vody.

Interiér chaty: Interiér chaty je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a útulnost. V kuchyňce, která je srdcem domova, můžete připravovat lahodná jídla a vychutnávat si je v příjemné atmosféře. Koupelna a toaleta jsou snadno dostupné a nabízejí potřebné zázemí. Prostorný obývací pokoj s jídelnou je ideálním místem pro rodinné setkání, odpočinek u televize nebo večerní posezení u krbu. Dvě ložnice nabízejí dostatek prostoru pro klidný spánek a odpočinek, což vytváří dokonalé zázemí pro vaši rodinu nebo hosty. Toaleta s koupelnou je prakticky napojena na jímku, což zajišťuje bezproblémový chod a komfort.

Exteriér a venkovní vybavení: Před chatou se nachází příjemné sezení na terase, které je perfektním místem pro relaxaci a vychutnávání klidných momentů v přírodě. Terasa je ideální pro ranní kávu, odpolední čtení knihy nebo večerní grilování s přáteli. Okolí chaty nabízí dostatek prostoru pro různé venkovní aktivity, zahradničení nebo hry s dětmi.

Blízkost Orlické přehrady: Orlická přehrada, která se nachází pouhých 300 metrů od chaty, je jedním z nejkrásnějších rekreačních míst v České republice. Nabízí široké možnosti pro vodní sporty, jako je plavání, jachting, rybaření nebo projížďky na člunu. Malebné břehy přehrady a okolní lesy jsou ideální pro pěší turistiku, cyklistiku a pikniky v přírodě. Tento blízký kontakt s vodou a přírodou dělá z této lokality výjimečné místo pro rekreaci a odpočinek.

Ideální pro únik z městského ruchu: Tato nemovitost je perfektní pro ty, kteří hledají útočiště před městským ruchem a chtějí si užívat klid a pohodu v soukromí vlastní chaty. Okolní příroda nabízí mnoho možností pro aktivní i pasivní odpočinek, od procházek po lesích až po relaxaci u vody.

Výjimečná příležitost: Tato chata představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří touží po vlastním kousku ráje v krásné lokalitě. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis, pokud se rozhodnete tento dům koupit.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Dřevostavba
Adresa: Voltýřov, Klučenice, Příbram
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 52m2
Plocha zahrady: 442m2
Plocha terasy: 12m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 5
Počet koupelen: 1
Počet pokojů: 2
Počet NP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Vybavení objektu

Terasa, Zahrada

Inženýrské sítě

230V, Voda, pitná, Studna, Voda, užitková

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Vlak, Autobus, Dálnice

Vybavenost v okolí

Úřady, Supermarket, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Rekreační

Další údaje

Zdroj vody:

Studna, Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Jímka

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Lokální tuhá paliva

Elektro:

230V

Máte otázku?

Ing. Tomáš Černohorský

+420 773433333

Kde inzerujeme?